Voorzitter

Noortje Dupont

Hoi!

Mijn naam is Noortje, derdejaars student Communicatie en dit jaar de voorzitter van Erasmus Volley. Ik speel al behoorlijk lang volleybal, dus het was niet echt een vraag of ik lid zou worden van EV.

Ik kijk ernaar uit om komend seizoen geweldig te maken, waar iedereen kan groeien in zijn spel. Of je al heel gevorderd bent, of je hebt nog nooit een volleybal aangeraakt, dat maakt niet uit. Naast volleybal speelt  het sociale aspect een belangrijke rol bij onze vereniging. We hebben de stamkroeg Pardoen, verschillende soorten toernooien, een gala en heel veel  andere activiteiten.

Nieuwsgierig? Tot op de velden of donderdags in Pardoen!

E-mail: [email protected]


Secretaris

Asmara Smit

Hoi allemaal!

Ik ben Asmara Smit en met mijn 20 jaar ben ik de jongste van het bestuur. Ik studeer Psychologie aan de Erasmus Universiteit en zal komend jaar aan mijn derde jaar beginnen. Het derde jaar van mijn studie betekent voor mij ook het derde jaar Erasmus Volley. Toen ik als 18-jarige aankwam op zo’n grote universiteit, voelde ik me echt weer een klein, onwetend bruggertje. Gelukkig werd ik door Erasmus Volley enthousiast ontvangen en ik durf dan ook nu wel te zeggen dat ik echt mijn plekje heb gevonden!

Na een jaartje ervaring op te hebben gedaan als voorzitter van de activiteitencommissie, zal ik komend jaar de functie van Secretaris vervullen. Ik wil graag iedereen net zo welkom laten voelen zoals ik me voelde toen ik aankwam bij EV. Ik kijk er erg naar uit om er een mooi jaar van te maken als secretaris!

Tot op het volgende feestje!

E-mail: [email protected]


Penningmeester

Oxana Hensbergen

Hee allemaal!

Aankomend jaar heb ik, Oxana Hensbergen, de eer om de rol van penningmeester op mij te nemen. Ik ben 22 jaar en momenteel bezig met de lerarenopleiding wiskunde. Als het goed is kan ik na aankomend jaar zeggen dat ik ‘officieel’ docent ben, oftewel: ik zit in mijn afstudeerfase ;)

Ondertussen ben ik alweer 5e jaars lid. In de vier jaren van mijn lidmaatschap heb ik onwijs veel dingen meegemaakt en georganiseerd. Als 18 jarig broekie begon ik mijn EV carrière als recreant; een nieuwe stad vol met nieuwe mensen. Ondertussen heb ik hier prima mijn plekje gevonden; regelmatig biertjes in Pardoen drinken en wonen in een EV-huis!

Vanaf mijn eerste jaar heb ik deel uitgemaakt van commissies. Ik ben begonnen als commissielid van de eerstejaarscommissie en vorig jaar ‘geëindigd’ met de toernooi commissie. Door het deelnemen aan deze commissies heb ik veel leden leren kennen, veel leuke momenten meegemaakt, onwijs veel geleerd en heb ik een aantal goede vriendschappen gesloten.

Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging: onderdeel zijn van het bestuur als penningmeester. Ik hoop dit jaar mijn ervaring met de rest van het bestuur en de commissies te kunnen delen, veel toffe activiteiten neer te zetten en iedereen zich net zo thuis te laten voelen binnen deze vereniging als ik doe!

E-mail: [email protected]


Vice-voorzitter

Laura Liebisch

Hoi iedereen,

Ik ben Laura Liebisch, de vice-voorzitter van komend jaar Erasmus Volley. Ik ben 22 jaar oud en heb net mijn Bachelor in Psychologie afgerond. Dit jaar kijk ik heel erg uit om mijn Master in Organizational Change and Consulting te beginnen! Ik ben al meer dan drie jaar lid van deze gezellige club, maar heb iets meer dan vijf jaar gevolleybald. Dat betekent overigens nog niet dat ik goed ben… Toch heb ik veel plezier in volleyballen, trainen en bonden met m’n teamgenoten onder het genot van een biertje of twee. Ik heb geleerd dat hoe meer je investeert in de club, hoe meer je eruit haalt in de vorm van vriendschappen, leuke activiteiten en natuurlijk leuke trainingen & wedstrijden!

Ik hoop dat je met behulp van Erasmus Volley je plek vindt in Rotterdam!

E-mail: [email protected]


Wedstrijdsecretaris

Chiara Bruggink

"NIET TEGEN DIE BAL TRAPPEN!!" is wat je van mij als wedstrijdsecretaris het meest gaat horen dit seizoen. Als 3e-jaars lid heb ik tijdens het bierdrinken in Pardoen spontaan bedacht om dit jaar bij het bestuur te gaan.
Ik hoop dat ik ervoor kan zorgen dat dit jaar iedereen op tijd komt opdagen, zodat onnodige stress voorkomen kan worden. Aankomend jaar gaat hoe dan ook een onwijs tof jaar worden en ik schaam me niet om te vragen of ik achterop mag naar Pardoen. Mijn advies: Koop een fiets als je die nog niet hebt.

E-mail: [email protected]

 

 

 

 

 

Foto's met dank aan MADimage fotografie.