Donna Smits

Voorzitter

Donna Smits

Hallo allemaal, ik ben Donna, ik ben dit jaar de voorzitter van onze geweldige vereniging. Na drie jaar lid te zijn geweest en deel uit te maken van meerdere commissies, heb ik besloten om nog meer bij de vereniging betrokken te raken en me op te geven voor het bestuur. Ik sta altijd open voor een praatje, dus als je advies heb of gewoon wil kletsen en een biertje drinken dan kun je altijd bij mij terecht. Ik kijk er ontzettend naar uit om deel te zijn van dit geweldige bestuur en samen te werken met alle leden van Erasmus Volley, Erasmus Sport en andere verenigingen.

Laten we er een geweldig jaar van maken samen met heel veel plezier, bier, feestjes en natuurlijk volleybal.


Mariska van Poortvliet

Secretaris

Mariska van Poortvliet

Hoi allemaal, ik ben Mariska en ik zal dit jaar secretaris zijn bij Erasmus Volley! Ik ben 21 jaar oud en zit al drie jaar bij deze geweldige vereniging. Verder studeer ik communicatie en media en daarnaast volg ik ook een studie in filosofie. Na een jaar waar ik (wij allemaal) gedwongen werd(en) ons toch maar op onze studies te focussen ben ik heel enthousiast om dit jaar een groot deel van mijn energie in deze vereniging te stoppen. Dit zul je merken door de moeite die ik stop in de maandelijkse ledenmails, mijn aanwezigheid bij alle activiteiten en natuurlijk het aantal biertjes dat ik in Pardoen drink. Persoonlijk wil ik ervoor zorgen dat alle leden zich op zijn plek voelen binnen onze vereniging en als iemand daar moeite mee heeft wil ik die persoon graag helpen. Dus wees vooral niet bang mij aan te spreken, of een berichtje naar mij te sturen als er iets is want ik bied altijd een luisterend oor.


Matthijs Blomsma

Penningmeester

Matthijs Blomsma

Heey, mijn naam is Matthijs en ik zal dit jaar de rol van penningmeester vervullen voor onze meauie vereniging. Ik ben 23 jaar en dit word mijn 6e jaar bij Erasmus Volley. Een aantal van jullie zullen mij al kennen doordat ik 3 commissies heb gedaan binnen EV (EJCo, AcCo, ERCo) en de rest van de mensen zal mij vooral leren kennen tijdens de avonden in Pardoen, waar ik de barkaarten zal verkopen. Ik kijk er heel erg naar uit om weer een jaar binnen EV te zien waarbij de meeste activiteiten weer plaats kunnen vinden, er genoeg roddels ontstaan, en de avonden om niet te vergeten zijn. Mocht je vragen hebben of gewoon met iemand willen praten/kletsen, schroom dan niet om mij aan te spreken in of buiten Pardoen/ES of stuur me een berichtje. Dan maken we er met elkaar een jaar van om niet te vergeten!


Quinten Blankenborg

Vicevoorzitter

Quinten Blankenborg

Hallo allemaal! Ik ben Quinten en het komend jaar heb ik de eer om de vice-voorzitter van Erasmus Volley te mogen zijn. Dit houdt in dat ik lekker alle commissies in de gaten mag houden en mij dus veel bezig houd met alle grandioze activiteiten die het komende jaar weer gaan plaatsvinden. En het is maar goed dat ik verantwoordelijk ben voor het activiteitengedeelte, want volleybal heb ik niet per se verstand van, maar feesten/zuipen wel! Anyways, mocht je dus zoals elk redelijk nadenkend persoon een commissie willen doen, dan moet je dus bij mij wezen en dan zal ik je (het liefst onder het genot van een biertje natuurlijk) maar al te graag uitleggen wat al onze commissies doen/inhouden. En zelfs als je geen commissie besluit te doen, zou niet weten waarom, dan wens ik je alsnog een heel leuk jaar tegemoet!


Eva de Jonge

Wedstrijdsecretaris

Eva de Jonge

Hey allemaal! Ik ben Eva, mevrouw de wedstrijd secretaris aankomend jaar. Als wedstrijdsecretaris zal ik ervoor zorgen dat al de volleybalgerelateerde zaken op orde zullen zijn! Zo zorg ik voor de trainings- en wedstrijdschema’s, werk ik samen met de TC en zorg ik ervoor dat er genoeg materialen en scheidsrechters zijn. Dit zal ik samen gaan doen met mijn lieftallige medebestuursleden. Ik vind het geweldig dat ik aankomend jaar mijn liefde kan combineren met iets doen voor de vereniging. EV is namelijk zoveel meer dan een balletje slaan. Hier ben je een grote familie (lekker cliché hè?) en maak je echt vrienden voor het leven. Zelf volleybal ik sinds mijn 14de, maar sinds ik bij EV zit ben ik pas echt begonnen met fanatiek te spelen. Naast het volleyballen hebben we elke donderdag verenigingsavond, waar we met zijn alle de teams aanmoedigen die dan spelen. Hierna ga ik met vele anderen naar Pardoen waar genoeg gebeurt, maar wat iedereen de dag erna meestal alweer is vergeten (gelukkig hebben we de wist-je-datjes). Ik heb onwijs veel zin in aankomend jaar en kan niet wachten om ervoor te zorgen dat jullie allemaal geen wedstrijd hebben na het gala! Tot in de sporthal!

Kusjessssss