Voorzitter

Ivo Mackor

Heey guys, mijn naam is Ivo, 26 jaar oud en jullie voorzitter voor dit aankomend Lustrum jaar. Je zal me waarschijnlijk op elk EV event zien, omdat ik al een actief lid was van de vereniging en nu met dit bestuur nog meer. Na meerdere commissies te hebben gedaan, wilde ik het ultieme EV doen, het bestuur. Gedurende het jaar, stap gerust om me af om een praatje te maken over volleybal, voetbal, zaken of cocktails. En natuurlijk als je goede ideeën hebt voor de vereniging, voel je altijd vrij om ze voor te stellen bij mij of een ander bestuurslid. Voor nu kijk ik erg uit naar een vol jaar met volleybal met deze vereniging en alle leden! Maar vergeet niet alle leuke activiteiten die eraan zitten te komen!

Hopelijk tot snel!


Secretaris

Carmen van 't Zelfden

Hey allemaal! Mijn naam is Carmen en dit jaar ben ik de secretaris van Erasmus Volley. Ik ben 22 jaar en ik begin volgend jaar met de master cultural economics & entrepreneurship. De afgelopen twee jaar heb ik deel uitgemaakt van deze super toffe vereniging. Als je lid wordt van Erasmus Volley, dan leid ik je graag de weg en sta ik klaar om al je vragen te beantwoorden. Je zal ook elke maand een e-mail van mij krijgen met leuke updates over de vereniging of ik kan een luisterend oor voor je zijn. En als laatste, elke donderdag ben ik in Pardoen te vinden om bier (of wijn) te drinken en veel plezier te hebben!

Hopelijk zien we elkaar snel!


Penningmeester

Kevin Hiwat

Hey guys, mijn naam is Kevin en met trots ben ik dit jaar de penningmeester van Erasmus Volley. Ik ben momenteel 23 jaar oud en dit zal mijn zesde jaar worden bij deze geweldige vereniging. Ik studeer Human Resource Management bij de Hogeschool Rotterdam, waar ik mijn laatste jaar in zal gaan. Mijn hobby’s zijn volleybal (surprise surprise), gamen en happy socks verzamelen! Als je me nog niet kent, dan zal je mij binnenkort leren kennen, omdat ik barkarten bij Pardoen verkoop gedurende het seizoen. Dit is maar een klein deel van mijn verantwoordelijkheden, omdat ik ook verantwoordelijk ben voor alle inkomsten en uitgaven van de vereniging! Ik kijk erg uit naar aankomend jaar, waar we hopelijk niet gehinderd worden door Corona en we een geweldig Lustrum jaar zullen hebben!!

Als je met me wilt praten, of het nou over financiën, volleybal of iets anders is, kom gerust op me af!

Groetjes, Kevin


Vicevoorzitter

Joachem Bruijnzeel

He allemaal! Mijn naam is Joachem en ik heb de eer om dit jaar de vicevoorzitter van Erasmus Volley te zijn. Als de vice voorzitter werk ik met alle commissies die te maken hebben met het organiseren van activiteiten of evenementen. Ik zie het ook als mijn verantwoordelijkheid om mijn best te doen dat iedereen het naar zijn/haar zin heeft en zich comfortabel voelt wanneer tijdens deze evenementen. Volleybal spelen is niet mijn beste eigenschap, maar plezier hebben en bier drinken ben ik wel heel goed in. Dus als je geïnteresseerd bent in een commissie, kom vooral naar me toe! Maar natuurlijk kan je ook altijd naar me toekomen als je zin hebt om te praten of een bier ad wedstrijd te doen :)


Wedstrijdsecretaris

Lydia Scheele

Hi! Mijn naam is Lydia Scheele (22) en dit jaar ben ik de gelukkige om de uitdaging van wedstrijdsecretaris van Erasmus Volley aan te gaan. In september start ik met mijn pre-master International Business bij Erasmus Universiteit. Dit zal mijn tweede jaar bij EV worden en je zal misschien denken; dat is niet lang! Maar ik heb zo genoten van mijn eerste jaar dat ik meer betrokken wilde zijn. Als wedstrijdsecretaris ben ik je contactpersoon voor alles wat te maken heeft met volleybal. Twijfel niet om contact met me op te nemen als je vragen hebt. Elke donderdag kan je me vinden bij Erasmus Sport en Pardoen!