Voorzitter

Twan Lemmers

Na twee jaar hart voor de club leek het mij een logische stap om op een nieuwe manier inzet te tonen. Niet alleen speel ik vanaf nu regulier, maar ook draag ik een steentje bij aan het bestuur van Erasmus Volley. Door passie voor het entertainen van de mensen om mij heen en de sport tijdens trainingen en wedstrijden laat ik mij niet gemakkelijk uit het veld slaan. Aankomend seizoen wordt een geweldige ervaring voor ons allemaal; mij; het bestuur; maar in het bijzonder de hele club. Als er iets is wat ik geleerd heb dan is het dat de club er niet alleen voor ons is, maar bovenal door ons! Trek vooral je mond open als er iets niet helemaal naar je zin is en ga juist het gesprek aan met elkaar om verder te komen. Tips voor mij of tips nodig? Kom gerust naar me toe en lucht je hart.

Groetjes, papabeer Twan.


Secretaris

Fabio in 't Veen

Hey, ik ben Fabio, de secretaris van dit jaar en daardoor kun je mij kennen van de ledenmail of gewoon als die ene hele knappe man van Erasmus Volley. Ik ben 20 jaar en kom uit Bleiswijk, maar woon nu al een jaar in Rotterdam. Ik zit nu in mijn 2e jaar van Bedrijfskunde op de Erasmus Universiteit en naast volleybal doe ik ook aan voetbal en tennis. Volleyballen gaat me niet al te goed af, dus compenseer ik hiervoor op de feestjes van EV. Hier komt het wel eens voor dat ik iets te diep in het glaasje kijk, oeps. Je kunt altijd een praatje met mij maken in Pardoen waar ik wekelijks ben, en ik sta altijd ervoor open om naar de Vrienden Live te gaan. Mijn voornaamste doel dit jaar is dat we met zijn allen een heel leuk jaar hebben en dat jij je thuis voelt. Als dat niet het geval is ben ik het aanspreekpunt van de vereniging en zal ik alles uit de kast halen om het jaar voor jou alsnog top te maken.


Penningmeester

Roy de Vos Burchart

Ondertussen ben ik alweer begonnen aan m’n zevende jaar bij Erasmus Volley, dat betekent dat ik helaas net niet het eerste jaar van de vereniging heb meegemaakt. Gedurende de afgelopen zes seizoenen heb ik mij, naast volleybal natuurlijk, bezig gehouden met het ontwikkelen van Erasmus Volley Play. Mede hierdoor heb ik ook met de zes voorgaande besturen samengewerkt en ook wel het een en ander meegekregen over de taken.

Nu dat Play zo goed als klaar is is het tijd voor iets nieuws en dat heb ik gevonden in het bestuur als penningmeester. Elke donderdag zal je mij in onze stamkroeg Pardoen aan de Oude Haven vinden waar ik je met alle plezier een barkaart verkoop. Ik kijk ernaar uit om samen met mijn bestuur en de commissies veel leuke activiteiten voor jullie neer te zetten. Als penningmeester ben ik primair verantwoordelijk voor de financiële administratie en begroting van de vereniging. Daarnaast houd ik mij ook bezig met het subsidies en sponsoring, in samenwerking met de externe relaties commissie en werk ik nauw samen met de penningmeesters van onze commissies.


Vicevoorzitter

Puck Groen

HEYHEY, ik ben Puck en aankomend jaar heb ik de eer om de vicevoorzitter van de leukste studentenvolleybal vereniging van Nederland te zijn! Erasmus Volley staat niet alleen bekend om het fantastische volleybal dat er op elk niveau gespeeld wordt maar ook om haar onvergetelijke evenementen. Als vicevoorzitter mag ik komend jaar samenwerken met de verschillende super gezellige (YOU SHOULD JOIN ONE OF THEM) commissies om ook dit jaar de meest fantastische feesten, toernooien, pardoen avonden en weekenden neer te zetten. Komend jaar zal mijn tweede jaar zijn als lid van Erasmus Volley. Verder zit ik in het derde jaar van mijn studie aan de Academische Pabo in Rotterdam. Buiten mijn liefde voor volleybal hou ik ook nog van muziek en feestjes, het belooft dan ook een top jaar te worden!

PS. Gratis tip, ik zou je verjaardags cocktail in Pardoen delen met anderen. Ik spreek uit ervaring :P


Wedstrijdsecretaris

Michelle Xu

Hallo (toekomstige) EV’ers zoals jullie hierboven konden lezen zal ik aankomend seizoen jullie wedstrijdsecretaris zijn! Dit betekent dat ik elke maandag- en donderdagavond ervoor zal zorgen dat (hopelijk) alle trainingen en wedstrijden goed verlopen en ben ik elke donderdagavond in Pardoen te vinden! Toen ik naar Rotterdam verhuisde voor mijn studie wilde ik bijna stoppen met volleybal, zoals jullie zien is dit iets anders verlopen. Door de gezellige Pardoen avonden, leuke activiteiten en geweldige mensen ben ik superblij dat ik nooit ben gestopt. Met deze mensen heb ik zoveel leuke dingen beleeft van kleine activiteiten zoals teamdiners en verjaardagen tot biercantussen en gala’s. Buiten het volleybal om zijn deze mensen ook mijn vrienden waar ik graag nog een biertje of wijntje mee drink, mee studeer of met mooi weer samen mee ga beachvolleyballen. Om dit zoetsappige stuk af te maken zal ik zeggen dat EV voor mij zoveel meer is dan alleen een volleybalclub, mijn leukste herinneringen van afgelopen jaar waren met EV en ik hoop dat jullie er volgend jaar ook zo over zullen denken!