Voorzitter

Sophie Rek

Hi allemaal, ik ben Sophie Rek, Voorzitter van dit jaar. Na 2 jaar volleyballen bij deze fantastische club en een commissie te hebben gedaan was het tijd om het groter aan te pakken en het bestuur in te gaan. Ik sta altijd open voor advies en opbouwende feedback, hier leren wij nou eenmaal van en kunnen wij samen ervoor zorgen dat dit jaar weer een top jaar wordt voor de vereniging. Zit je ergens mee of heb je gewoon zin in een gezellig praatje, dan kan je altijd bij mij aanlopen! Ik hoop van aankomend jaar veel te leren en veel samen te kunnen werken met de hele vereniging om zo Erasmus Volley te helpen groeien. Ik hoop dat dit jaar weer vol plezier, feesten, activiteiten en, natuurlijk, veel volleybal zal zijn en dat wij er met zijn allen weer een mooi en groots jaar van zullen maken!


Secretaris

Charissa Schippers

Heyhey, ik ben Charissa en zal dit jaar secretaris zijn bij Erasmus Volley! Ik ben 22 jaar jong en ben naast volleybal bezig met mijn rechtenstudie, waarvoor ik dit jaar een master volg. Na vier jaar bij EV te hebben gespeeld en verschillende commissies te hebben gedaan, vond ik het tijd om dit jaar mijzelf nog meer in te zetten voor deze geweldige vereniging en dus plaats te nemen in het bestuur. Je zult mij als secretaris vooral leren kennen van de maandelijkse ledenmails, maar ik ben ook vaak te vinden bij de leuke activiteiten van Erasmus Volley en ben altijd in voor een praatje en een drankje in Pardoen. Mijn doel is om samen met mijn medebestuursleden te zorgen voor een geweldig jaar! Ik heb in de afgelopen jaren veel nieuwe mensen leren kennen bij deze vereniging en heb goede vrienden gemaakt, dus ik wil ook vooral ervoor zorgen dat jij je als lid snel thuisvoelt! Indien dit niet zo is, of je zit ergens anders mee, kun je me altijd bereiken door me een bericht te sturen of me persoonlijk aan te spreken, en dan zal ik er alles aan doen om jou alsnog een fantastisch jaar te geven bij Erasmus Volley!


Penningmeester

Simon van Beekum

Hoi, Simon hier ook bij sommige bekend als Beekum. Het is een eer voor mij om volgend jaar de penningmeester van Erasmus Volley te zijn. Mijn achtergrond in sport ligt vooral bij voetbal en ik kan beschaamd/trots zeggen dat ik soms een bal speel met mijn voet of hoofd. Misschien zie je me niet altijd lachen tijdens een training of wedstrijd maar geloof me ik heb dan nog steeds veel plezier erin. Mijn liefde voor Erasmus Volley komt door de geweldige leden die deze vereniging heeft. Ze maken het een genot om lid te zijn van deze vereniging. Een van mijn leukste taken als penningmeester is het mogen verkopen van onze prachtige barkaarten voor het lekker bier van Pardoen. Ik sta altijd open voor een gezellig gesprek of om je over te halen om nog wat langer te blijven en nieuwe barkaart te kopen. Ik hoop dat net zoals ‘waarschijnlijk’ jullie dat corona zo snel mogelijk weer achter ons is en alles weer kan. Maar zelfs met corona weet ik dat we er nog steeds een super leuk jaar van gaan maken. 


Vicevoorzitter

Angela Hartman

Hoi allemaal, ik ben Angela en ik ben dit jaar de vicevoorzitter van deze prachtige vereniging! Ik houd me bezig met bijna alle commissies en mijn rol bestaat dan ook voor een groot deel uit het bijwonen van vergaderingen. Klinkt misschien saai, maar dat is het verre van. Bij een vergadering wordt er namelijk volop gekletst en gelachen (en vergeet de nodige roddels niet… wink wink)! De commissies organiseren de activiteiten van EV: de feesten, de toernooien, de Pardoen avonden en de weekendjes weg. Je zal me vast en zeker veel gaan zien in het sportgebouw en in onze stamkroeg Pardoen. Ik houd van van een drankje en een dansje en ook tegen de Has of de Mac aan het einde van de avond zeg ik geen nee. Heb je interesse in een commissie (you should!) of wil je gewoon even lekker kletsen, dan kan je me altijd aanspreken EV is een hechte vereniging en ik voel me helemaal op mijn plek, hopelijk kan EV voor jullie hetzelfde betekenen. Ik heb er super veel zin in om dit jaar tot een groot succes te brengen!


Wedstrijdsecretaris

Vita Kalma

Hallo lieve mensen, mijn naam is Vita en ik zal komend seizoen de wedstrijdsecretaris van Erasmus Volley zijn, waarbij ik me bezig houd met alle volleybalgerelateerde zaken van de vereniging (We drinken echt niet ALLEEN MAAR bier!). Ik werk veel samen met de Technische Commissie en ik zorg dat we zalen, licenties, trainers en scheidsrechters hebben. Ik ben begonnen met volleyballen als een klein meisje en de liefde voor de sport is altijd groot geweest. Dat ik mijn sport nu kan combineren met de leukste studentenvereniging van Rotterdam, en waarschijnlijk van Nederland, heeft echt mijn studentenleven gemaakt. Ik heb hier mijn grootste vriendengroep ooit ontmoet en ik heb heel veel zin om komend seizoen de vereniging voor hun te besturen, samen met de rest van het bestuur. Het leukste van EV is dat er heel veel verschillende soorten mensen zijn, maar dat we met zijn allen heel hecht zijn. We zijn er voor beginnende volleyballers and experts, internationals en Nederlanders, mannen en vrouwen: iedereen eigenlijk. Er zijn veel hele actieve leden, maar ook mensen die er niet altijd zijn zijn welkom op onze geweldige Pardoen borrels en evenementen. Jij dus ook!