Volleyballen tijdens je studie? Kom bij Erasmus Volley! 

Erasmus Volley is de studentenvolleybalvereniging van Rotterdam. Erasmus Volley is de ultieme vereniging waar je het meeste uit je tijd als student kan halen op zowel sportief als sociaal vlak.

Alle niveaus

Erasmus Volley biedt volleyball aan op ieder niveau. Het maakt niet uit of je al jaren speelt, of nog nooit eerder hebt gevolleybald: Erasmus Volley heeft een team dat bij jouw niveau past!  Bovendien kun je ervoor kiezen om in een reguliere of in een recreatieve competitie te spelen.

In de reguliere competitie speelt Erasmus Volley met drie herenteams (promotieklasse tot 2e klasse) en zes damesteams (promotieklasse tot 4e klasse). Alle reguliere teams trainen op maandagavond. Daarnaast hebben sommige teams ook op de woensdagavond training. 

Daarnaast heeft Erasmus Volley veel recreatieve teams; waarvan tien gemengde teams en vijf damesteams. De recreatieve teams van Erasmus Volley spelen in vrijwel iedere recreatieve poule. Dat betekent dat iedereen, ongeacht zijn niveau, zijn plek kan vinden bij Erasmus Volley. De recreatieve teams trainen op donderdagavond. Voor zowel reguliere als recreatieve teams geldt dat de thuiswedstrijden altijd op donderdagavond plaatsvinden. Uitwedstrijden kunnen op andere dagen vn de week zijn, maar recreatieve teams spelen nooit in het weekend! 

Alle trainingen en thuiswedstrijden zijn tussen 19:00 en 23:00 uur. 

De contributie bij Erasmus Volley is €90,00 voor reguliere teams en €45,00 voor recreatieve teams. Leden moeten ook een sportpas kopen bji Erasmus Sport, die rond de €130 kan kosten (afhankelijk van het besluit van de universiteit).

Wat maakt ons anders?

Erasmus Volley geeft het beste van twee werelden! In tegenstelling tot reguliere volleybalverenigingen en studentenverenigingen bieden wij diverse leuke sportieve en sociale activiteiten aan. Enkele van deze evenementen zijn het Friends & Family Tournament en het International Tournament waarbij veel teams over de hele wereld een weekend in Rotterdam samenkomen met veel competitief volleybal en geweldige feesten. Naast deze toernooien organiseren we ook niet-volleybal gerelateerde evenementen zoals de BIER CANTUS, EV GALA en een weekendje weg!

EV is een heel diverse club als het om nationaliteiten gaat. We hebben leden van over de hele wereld, daarom is alles, van trainingen tot communicatie, tweetalig.

Donderdagavond = Erasmus Volley avond

Donderdagavond is de clubavond van Erasmus Volley! Op deze avond trainen alle recreatieteams of spelen ze een wedstrijd en ook spelen de reguliere teams hun thuiswedstrijden. Leden die geen training of wedstrijden hebben, kunnen de spelende teams ondersteunen. Na het volleyballen gaan we naar de lokale kroeg: Pardoen!

Enthousiast geworden?

Meld je nu aan voor onze open trainingen via deze link https://join.erasmusvolley.nl. Tijdens onze open trainingen eind augustus en begin september kun je jouw talent en enthousiasme laten zien om jezelf een plekje binnen onze vereniging te verzekeren. 

Heb je meer vragen? Geen zorgen, bekijk gerust ook onze FAQ of neem contact op met onze technische commissie