Alle niveaus

Erasmus Volley biedt volleyball aan op ieder niveau. Het maakt niet uit of je al jaren speelt, of nog nooit eerder hebt gevolleybald: Erasmus Volley heeft een team dat bij jouw niveau past!  Bovendien kun je ervoor kiezen om in een reguliere of in een recreatieve competitie te spelen.

In de reguliere competitie speelt Erasmus Volley met vier herenteams (promotieklasse tot 3e klasse) en zes damesteams (promotieklasse tot 4e klasse). Alle reguliere teams trainen op maandagavond. Daarnaast hebben sommige teams ook op de woensdagavond training. 

Daarnaast heeft Erasmus Volley veel recreatieve teams; waarvan tien gemengde teams en acht damesteams. De recreatieve teams van Erasmus Volley spelen in vrijwel iedere recreatieve poule. Dat betekent dat iedereen, ongeacht zijn niveau, zijn plek kan vinden bij Erasmus Volley. De recreatieve teams trainen op donderdagavond. Voor zowel reguliere als recreatieve teams geldt dat de thuiswedstrijden altijd op donderdagavond plaatsvinden. Uitwedstrijden kunnen op andere dagen vn de week zijn, maar recreatieve teams spelen nooit in het weekend! 

Alle trainingen en thuiswedstrijden zijn tussen 19:00 en 23:00 uur. 

De contributie bij Erasmus Volley is €90,00 voor reguliere teams en €45,00 voor recreatieve teams. Leden moeten ook een sportpas kopen bji Erasmus Sport, die rond de €130 kan kosten (afhankelijk van het besluit van de universiteit).

Ben je geïnteresseerd?

Wil jij lid worden van onze vereniging? Lees dan de pagina lid worden om te weten hoe je dat kunt realiseren.