Erasmus Volley heeft een specifieke inschrijfprocedure die in het volgende deel wordt uitgelegd. 

Stap 1: Open trainingen

Eerst moet je je inschrijven voor de open trainingen dit kan vanaf het moment dat de exacte data van de open trainingen bekend zijn gemaakt op deze website en de instagram pagina (@erasmusvolley). De open trainingen zijn meestal eind augustus tot begin september. Het formulier om je in te schrijven voor de open trainingen zal gedeeld worden op onze sociale media, onze website en tijdens de Eurekaweek. 

Tijdens de open trainingen doe jij met alle andere mensen die zich hebben opgegeven mee aan een training op een bepaald niveau. Op dat moment wordt je door de technische commissie beoordeeld en gebaseerd op deze beoordeling kijken zij of er in het team van jouw niveau een plekje vrij is. Vaak is het mogelijk dat je naar minimaal twee open trainingen kunt. 

Na de open trainingen gaat een groot deel van de vereniging naar onze stamkroeg, Pardoen (Oude Haven). Door mee te gaan naar Pardoen kun jij aan ons laten zien dat je zowel op het veld als naast het veld past bij onze vereniging.

 

Stap 2: Inschrijving

De open trainingen zijn net zoveel voor Erasmus Volley als voor de deelnemers zelf. Na een open training kun jij bepalen of je wel echt bij onze vereniging wil. Wanneer je de keuze hebt gemaakt om lid te worden, schrijf je je officieel in voor de vereniging. Dat kun je al doen op de avond van je open training of je schrijft de link op en schrijft je een paar dagen later in. 

 

Stap 3: Wachten

Na de open trainingen gaat de technische commissie aan de slag met de team indeling. Op dat moment kijken zij naar oud leden en hun niveau en natuurlijk naar alle nieuwe leden. Uiteindelijk maken zij een Whatsapp groepsapp aan voor elk team. Dit is dus ook de bevestiging dat jij lid bent geworden van Erasmus Volley. Jij zult snel alle nodige informatie krijgen om je zo snel mogelijk thuis te voelen binnen onze vereniging. 

Wanneer jij in eerste instantie niet wordt gekozen om deel uit te maken van een team, krijg je de optie om op de wachtlijst te komen. Dit betekent dat wanneer iemand in de vereniging toch beslist om te stoppen, jij gevraagd kan worden om zijn of haar plek in te nemen. 

 

Heb je verder nog vragen over de open trainingen of de teamindeling, mail dan naar [email protected]