Dit jaar wordt de 35ste editie van het International Tournament Rotterdam georganiseerd. Dat betekent een koraal jubileum! En wat past er beter bij koraal dan het thema "Under The Sea"?

De nieuwe leden vragen zich ongetwijfeld af: wat is het IT dan precies?
Het IT wordt gehouden in het eerste weekend van april en is een volleybaltoernooi waar niet alleen Rotterdammers aan mee kunnen doen, het trekt teams van over de hele wereld.
 

Het toernooi begint op vrijdagavond met een openingsfeest bij Erasmus Sport.
Zaterdag en zondag barst overdag de strijd los op het volleybalveld. Tussendoor wordt voor een warme lunch gezorgd en zaterdagavond zullen we de Rotterdamse binnenstad ingaan voor een hapje eten en een groot (thema)feest! Zondag zal het toernooi worden afgesloten met een spannende finale.


Kan of wil je niet als speler deelnemen aan het IT? Wij hebben de oplossing: doe mee als vrijwilliger of scheidsrechter! Zonder jullie kan het IT niet draaien, dus we kunnen extra handjes goed gebruiken! We laten je uiteraard niet met lege handen naar huis gaan en stellen een leuke goodiebag voor je samen!

Wil je meer informatie over het programma en de kosten? Kijk dan op onze Facebookpagina, de IT website of spreek een commissielid aan!
 

Nieuwsgierig naar de samenstelling van de commissie? Hieronder stellen we ons allemaal kort voor!

Oxana Hensbergen

Ik ben Oxana Hensbergen en ik heb dit jaar de eer om de voorzitter te mogen zijn van het International Tournament. Dit is mijn derde seizoen bij EV en de tweede keer in de IT-commissie. Daarnaast woon ik in een volleybalhuis woon met Janneke (G6), Milou (D1) en Robert (G11). Ik speel in dames 5. 

Susan Vermeulen

Ik ben Susan Vermeulen. Ik ben 21 jaar oud. Dit jaar ben ik vicevoorzitter van het IT. Dit is mijn derde jaar bij EV en het tweede jaar in de IT-commissie. Naast het IT, doe ik ook nog andere commissies. Ik speel voor het tweede jaar in DR1 als midden. Daarnaast doe ik een master in Urban, Port en Transport Economics. Ik hoop dat dit jaar weer een fantastisch IT wordt!

Taru van der Zijde

Mijn naam is Taru en dit jaar ben ik voor de tweede keer penningmeester van de International Tournament Commissie. Zelf speel ik in het geweldige team DR3. Naast de volleybalactiviteiten ben ik bezig met een pre-master en loop ik stage bij Mazda en Heineken. Ik ben er klaar voor!

Silvia de Bruijn

Mijn naam is Silvia, en ik maak dit jaar deel uit van de IT-commissie. Ik ben tweedejaars student Economie & Bedrijfseconomie aan de EUR. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te roeien, om uit te gaan met vrienden en natuurlijk om te volleyballen bij Erasmus Volley. Ik heb super veel zin in het IT en ik hoop jullie ook!

Bryan Lumadjeng

My name is Bryan Lumadjeng, and this year I have decided to join Erasmus Volley. I am also part of the International Tournament Committee. So far it has been an amazing experience at Erasmus Volley. I hope to see you during the event!

Lisanne Oskam

Ik ben Lisanne Oskam, 19 jaar. Dit is mijn tweede jaar bij EV, ik speel als diagonaal in dames 2. Ik ben dit jaar nieuw in de IT-commissie. Nieuwe leden kunnen mij daarnaast kennen van de open trainingen, ik ben ook actief in de Technische commissie namelijk! Ik hoop dat de 35e verjaardag van het IT een groot succes wordt, ben jij erbij?