Inmiddels alweer een tijdje geleden, maar op 6 april wist ons eerste damesteam de titel binnen te slepen in eigen huis. Directe concurrent City Bril Krimpen DS1 werd in Woudestein weggezet met 3-1. Het was een mooie bekroning op dit topseizoen!

De dames hebben de eerste seizoenshelft vrij constant gezweefd tussen de top en subtop. Na de kerst werd duidelijk dat kampioenschap alleen haalbaar zou zijn met volle 100% inzet en toewijding, dus daar is toen hard voor gewerkt! Door constanter spel, groter enthousiasme en meer teamwork werd het verschil met de concurrentie steeds duidelijker, met uiteindelijk die plek bovenaan als gevolg. EV was de terechte kampioen van de poule, daar was ook de coach van nr.2 Voleco het mee eens.

Natuurlijk geen kampioenschap zonder kampioensfeest, dus D1 zorgde op de laatste competitiedag voor een afgekochte bar in ’t Keerpunt en daarmee werd het seizoen prachtig afgesloten! Alle aanwezigen, bedankt!! Ook kregen onze geliefde trainerts Thijs en Teun nog een presentje van het team, als dank voor hun onvoorwaardelijke steun, tips, aanmoediging, en af en toe wel nuttige feedback ;-). 

Volgend seizoen komt D1 uit in de promotieklasse, en hiervoor zijn we nog op zoek naar versterking! Ben jij die gezellige chick die volgend jaar in Rotterdam studeert, van volleybal houdt maar zeker zo veel van bier? Meld je aan en train een keer mee!! Wil je meer over ons weten, dan kun je ook onze facebook pagina uitchecken: https://www.facebook.com/dames1ev/.