Wat hebben jullie er met z’n allen toch een onvergetelijk gala van gemaakt! De avond begon met mensen in prachtige jurken en pakken, de haren nog netjes, iedereen nog helemaal nuchter. Bij het driegangen diner werd er dan natuurlijk al wel wat wijn genuttigd en de echte diehards onder ons begonnen al aan de martini’s. 


Na drie geslaagde gangen was het tijd voor het uitbuiken in een kleiner zaaltje, waar massaal werd gestemd op de Bond en de Bond Girl van de avond. Daar werden uiteraard ook flink wat alcoholische versnaperingen genuttigd. Toen iedereen weer een beetje energie had gekregen, was de grote zaal weer klaar voor jullie. En jullie voor de grote zaal. Man man man.. 


Nadat alle hakken waren ingewisseld voor gympen of ballerina’s, werd er flink wat af gedanst, gezongen, gezoend en gedronken! Gelukkig is alles vastgelegd op camera, want de helft van jullie weet natuurlijk helemaal niet wat er allemaal gebeurd is. Martini’s drinken is ook eigenlijk helemaal geen goed idee. Gelukkig dachten jullie daar op het gala anders over: het was werkelijk waar prachtig om te zien!

 

Helaas komt aan alle mooie dingen een einde, en zo was ook het gala om 3 uur afgelopen. Voor sommige mensen hield het echter nog niet helemaal op: er zijn verschillende taxi’s vertrokken met twee personen en één bestemming..  

 

Hopelijk heeft iedereen een geslaagde avond gehad en hopelijk is jullie volgende bestemming de biercantus!

XOXO

De Acco

>> Bekijk hier de foto's!