Sta jij op het punt met je studententijd in Rotterdam te beginnen? Word dan lid bij de leukste studentenvolleybalvereniging van Nederland.. Erasmus Volley! Het maakt niet uit of je al jaren ervaring hebt of net begint, wij hebben voor iedereen een plek.

Ook dit jaar hebben wij weer open trainingen voor huidige en potentiële nieuwe leden! Hier kun je kennis maken met Erasmus Volley en wordt er gekeken in welk team je het beste zou passen. Na elke training is er de mogelijkheid om je officiëel in te schrijven. Daarnaast kun je na afloop onze stamkroeg alvast ontdekken voor een borrel! De trainingen vinden plaats in het sportgebouw van de Erasmus Universiteit: Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA Rotterdam. Doe je mee? Stuur even een mailtje met je naam en eventuele volleybalervaring naar [email protected]

Het schema voor de trainingen is als volgt:

 

Regulier heren: 27 augustus, 30 augustus en 3 september (21:00-23:00 uur)

Regulier dames: 27 augustus, 30 augustus en 3 september (19:00-21:00 uur)

Recreatief laag: 27 augustus, 5 september en 13 september (19:00-21:00 uur)

Recreatief hoog: 27 augustus, 30 augustus en 13 september (21:00-23:00 uur).

 

Wil je recreatief komen spelen maar twijfel je of je bij hoog of laag het beste op je plek bent? Als je eerder bij een vereniging hebt gevolleybald, raden we je aan om naar hoog te komen. Zo niet, kom dan naar laag. Tijdens de trainingen zal de technische commissie kijken of iedereen op een goede plek zit, of een ander niveau beter bij je past.

Kom ons voor verdere vragen opzoeken tijdens de Eurekaweek of mail naar [email protected]!