Een week geleden vierden het huidige bestuur en het beoogde bestuur de wisseling die vandaag plaats zal vinden. Dit deden zij door een weekendje met z’n tienen op pad te gaan! Het beoogde bestuur kreeg allerlei puzzels om het verblijfadres te ontcijferen: nonogrammen, calcudoku’s, raadselwoordzoekers en meer! Eenmaal aangekomen op de locatie was het eerst tijd voor avondeten. Na het avondeten werd er gevolleybald en werd het kampvuur aangestoken. Onder het genot van bier en marshmellows hebben we de hele avond buiten gezeten!

Op zaterdag was het tijd voor de volgende verrassing voor het beoogde bestuur: een fietstocht.. Maar waar naartoe? Toen er op een gegeven moment al een aantal keer op de borden ‘Drievliet’ stond, hadden de meeste mensen het wel door. We ging een dagje naar een pretpark! In het park kreeg het beoogd bestuur een crazy list, waarbij zij verschillende (gekke) opdrachten uit moesten voeren. Er moesten foto’s worden gemaakt met een bepaald aantal handen/voeten op de grond, de bestuursleden moesten allemaal iets nieuws doen, en iedereen moest een functie-gerelateerde taak voltooien. Na 1,5 gekke opdrachten uitvoeren, kwamen de besturen samen om te genieten van de rest van het pretpark. Tegen het eind van de middag hadden we alles wel gehad, en was het tijd om in te kopen te doen voor een barbecue! Na een heerlijk diner was het tijd voor het geven van de bestuurscadeaus. Van penningmeesterkistje tot lego, en van Smirnoff Ice tot zelfgemaakte t-shirts: er werd van alles gegeven! ’s Avonds was een herhaling van de avond ervoor: weer gezellig bij het kampvuur.

Op zondag was het weer nóg mooier dan op de zaterdag, dus besloten we naar Kijkduin te gaan. Daar waren die dag allemaal beachvolleybalwedstrijden. We hebben met z’n allen gekeken naar de wedstrijden, zelf eventjes gespeeld en we zijn zelfs nog het water in geweest! We hebben het weekend afgesloten met een heerlijk diner in een strandtent.

We willen het beoogde bestuur bedanken voor de gezelligheid, en we hopen dat ze een leuk jaar staat te wachten!