Hoi hoi lieve volleyballers,

Hopelijk is iedereen weer een beetje bijgekomen van het Nachttoernooi. Voor degenen die er niet bij konden zijn en voor degenen die zich de volgende dag niets meer herinnerden van het toernooi, volgt hier een beschrijving van de avond.

De avond begon met gewoon heel veel volleybal. Hier deden surfers, Baywatch en Hawaiianen aan mee. Zelfs Hillary en Trump lieten zien dat meedoen aan het nachttoernooi uitstijgt boven kleine wereldse zaken als presidentsverkiezingen door in hetzelfde team te spelen. Nadat iedereen volleybal zat was, konden er in de kantine beneden wat drankjes (waaronder ook koffie) worden genuttigd. DJ Daniël heeft gezorgd voor mooie achtergrondmuziek. En er was natuurlijk bierpong. En ballonnen. Nick en Simon waren er helaas niet, maar iemand heeft beloofd dat ze er volgend jaar wel bij zijn. Succes 2017-2018-ToCo!

Toen iedereen nog steeds (volleybal) zat was, moest er na 1,5 uur “koffiedrinken” toch weer worden gevolleybald. Na een heftige en vermoeiende strijd tot half vijf ‘s nachts konden de prijzen worden uitgereikt. Gelukkig was Hillary in staat dit jaar wel een verkiezing te winnen: Team VS ging er met de prijs voor het beste kostuum vandoor. Voor de echte doorzetters volgde er na de uitreiking nog een lekker Hollands ontbijt en een vermiste telefoon.

Nu begrijpen we dat je dit soort ervaringen ook heel graag met je vrienden van buiten EV en je moeder wilt delen. Dat kan! Het aankomende toernooi is namelijk het ‘Friends & Family toernooi’. Verzamel je moeder en al je vrienden om een team te vormen en speel tegen de andere teams op 5 maart. Meer informatie en facebook-spam volgt nog.

Groetjesss

De ToCo