Afgelopen weekend heeft het 35e International Tournament plaatsgevonden van 31 maart tot en met 2 april. In dit toernooi streden 45 teams, afkomstig uit allerlei verschillende landen, voor de winst.

Vrijdagavond werd het weekend afgetrapt met een welkomstfeest in het sportgebouw. Er werd intensief beer pong gespeeld, een biertje gedronken en de bekende Nederlandse bitterbal geprobeerd.
Om 2 uur werd het feest afgesloten, zodat iedereen zaterdag fit genoeg zou zijn voor het intensieve volleybalprogramma. 

Na het door het Erasmus Sport Café verzorgde ontbijt, waren alle teams klaar voor de eerste wedstrijden. Dankzij Nevobo waren scheidsrechters aanwezig om de wedstrijden te fluiten. Tijdens de lunchpauze gebeurde iets magisch… Een deelnemer vroeg zijn vriendin ten huwelijk, het eerste verloofde International Tournament stel ooit! Het stel heeft elkaar vijf jaar geleden ontmoet op het toernooi en ze zijn sindsdien elk jaar teruggekomen. 

Op zaterdagavond hebben we gegeten bij Sorbonne en daarna werd een feestje gevierd bij Annabel!
De best dressed award binnen het thema ‘Under the sea’ ging naar het team ‘Victorious Secret’. 

Zondag brak de laatste dag van het toernooi aan: finale dag! De deelnemers gingen steeds fanatieker spelen, uiteindelijk heeft Los Ballitos (Duitsland) de finale in de hoge poule gewonnen en Regejalilyframach (Erasmus Volley team) de finale in de lage poule.  

We kijken terug op een geweldig 35e International Tournament en we willen alle sponsoren, vrijwilligers, scheidsrechters en deelnemers bedanken!