Gisteren traden jullie favoeriete volleympiërs aan tegen Spivo. De uitwedstrijd verloren we met 4-0 van de inmiddels gedeelde nummers 2, dus vanavond wisten we wat ons te doen stond.

Onder toeziend oog van Maaikes moeder, onze meest trouwe fan, begonnen we de wedstrijd sterk. Hierdoor werden de Spijkenissers, die misschien weer met een gemakkelijke winst naar huis dachten te gaan, overrompeld. Danny ontpopte zich weer tot een waar servicekanon, en Annemiek deed onze yell eer aan en liet iedereen zien hoe je een perfecte pannenkoek doet (2x!).

Vanaf set 2 kwam Spivo in haar spel en kwam er meer aanvalsdruk van hun kant. Wij bleven goed verdedigen en maakten onze punten, waarmee set 2 met 25-20 gewoon in Rotterdam bleef.

Ook in de derde set zetten we weer een lage 30'er neer. 25-16 en de winst was in ieder geval binnen. Met de ultieme revanche van 4-0 in het vooruitzicht begonnen we opgewekt aan de vierde set. Spivo was duidelijk niet van plan ons die 4 punten gemakkelijk te geven, er moest voor geknokt worden. (niet echt natuurlijk, spreekwoordelijk. Gingen gewoon volleyballen) Bij 25-25 bezweek Ewout niet onder de druk en leverde goede services af. Met 27-25 hadden we de 4-0 in de broekzak!

Deze mooie pot belooft veel moois voor de komende wedstrijden!! #opnaardetop

Leuk feitje:  De belevenissen van G5 zijn ook op YouTube te volgen! Volg het kanaal van Danny en zie alles, Inclusief complete wedstrijden! Ga naar:  https://www.youtube.com/channel/UCFIoMg_QM0VhOOKd4vL1KiQ