Afgelopen donderdag speelden wij tegen de nummer 1! Vol goede moed (ook al staan we zelf laatste) gingen we naar de wedstrijd om te winnen. Zoals bij bijna elke uitwedstrijd, speelden we in een dorpje ergens in de middle of nowhere. Toen de wedstrijd begon leek het erg makkelijk te gaan: na een goede service reeks stonden we met 7-1 voor. Hoewel ze steeds dichterbij kwamen wisten de set toch met 25-23 binnen te slepen.

De tweede set begon ongeveer hetzelfde: we stonden eerst dik voor, maar na een tijdje haalden ze ons in. Met een bloedstollende 30-28 lukte het ons net niet om op het laatste, cruciale moment de knoop door te hakken.

Maar we lieten ons hoofd niet hangen en gingen er in de derde set weer hard tegenaan, wat resulteerde in een 25-21 overwinning.

Wat wij dachten dat de laatste set zou zijn, bleek helaas niet waar. De vierde set verloren we met 27-25, wat dus resulteerde in een vijfde set. Alhoewel we hard geknokt hadden om de wedstrijd alsnog te winnen was dat net niet gelukt. We verloren dus ook de vijfde set met 15-11. Na afloop van de wedstrijd zei onze coach Dough: ‘I really thought you had those guys’. En dat dachten wij ook. Toch was het geen slecht resultaat. Gezien het grote punten verschil tussen beide teams, waren we nog erg tevreden met een 2-3 nederlaag.