Het laatste evenement van het seizoen: het eindtoernooi en eindfeest! Zo ontzettend jammer dat het seizoen al voor bij is, maar wat een ongelooflijk leuke avond was dit zeg!

Het toernooi en het feest hadden een gedeeld thema, namelijk ‘slapen’. Tijdens het toernooi waren de mensen verkleed als je zoetste droom of je engste nachtmerrie, en naar het feest kwam iedereen in pyjama! Het toernooi was weer enorm spannend, met aan elkaar gewaagde teams, fanatieke spelers, maar vooral heel veel gezelligheid. Na een paar uurtjes, veel teamfoto’s en best wel wat biertjes, was het tijd voor de prijsuitreiking. Wie had er gewonnen? En wie was het best gekleed? Beide teams werden rijkelijk beloond! Na de uitreiking was het tijd om in de pyjama’s te springen en richting het feest te gaan.

Eenmaal bij het aangekomen, was het feestje meteen gaande! De sfeer zat er nog lekker in van het toernooi, en het favoriete gouden drankje vloeide in overvloed. Tijdens het feest werden ook de zogenaamde ‘EV-awards’ uitgereikt. Deze prijzen zijn bedoeld voor leden die tijdens het seizoen ergens extra in uitblonken! Dit kan zijn op het gebied van volleybal (speler met meeste vooruitgang, luidste team, beste team player, beste trainer), het gebied van gezelligheid (grootste feestbeest, leukste single) of op het gebied van meest gekochte barkaarten! De prijzen werden met veel lof ontvangen, waarna het feestje weer door kon gaan. Er werd gedanst, gelachen en gezongen tot diep in de nacht! Rond een uurtje of 4/half 5 fietste iedereen weer rustig naar huis in zijn/haar pyjama, om vervolgens meteen het bed in te duiken. Wat een avond!