Onze thuiswedstrijd tegen Fusion Rotterdam was een belangrijke. Als het ons zou lukken om met 4-0 te winnen, zouden we hun puntenaantal in de competitie kunnen evenaren met twee wedstrijden achterstand.

 

Hoewel we er vrij zeker van waren dat het ons zou lukken, was de eerste set een echte wake-up call. Punt voor punt bereikten we 25-25. Uiteindelijk pakten we de eerste set met een score van 31-29(!). G8 gebruikte veel van hun energie om de eerste set binnen te halen en werd een beetje moe voor de tweede en derde set; we verloren ze allebei 17-25 en 18-25. Balen! In de laatste set wakkerde G8 echter het vuur weer aan en haalde nog een zwaar bevochten set binnen met een score van 25-20, waardoor het gelijkspel veilig werd gesteld. Het was een goede en spannende wedstrijd met een sportieve mentaliteit.

 

We hadden een paar supporters aan de zijlijn die samen met onze coach Debby energie in ons terug zongen, wat altijd een fijn gevoel is.  We zijn zeker blij met hoe leuk de wedstrijd was, maar nog niet tevreden. Die score zullen we binnenkort bij hen thuis moeten vereffenen. Iedereen bedankt voor het lezen en het volgen van onze reis op instagram. Tot snel!