Met de ambitie om op plek 1 of 2 te eindigen dit seizoen (staan nu 3e), zijn we gebrand om elke wedstrijd te winnen! Zo ook deze tegen Volley Lek&IJssel, momenteel 7e van de competitie. Enthousiast en vol vertrouwen werd er aan de wedstrijd begonnen. Dit resulteerde in set 1 al snel in een voorsprong van een aantal punten en dat hebben we niet meer weggegeven! Set 2 liep helaas precies tegenovergesteld.

Door een serviceserie van Volley Lek&IJssel aan het begin van de set, kwamen wij al snel achter. Hoewel we nog goed terug waren gekomen hebben we het met name wegens vele eigen (service) fouten de set verloren. De 5-setters zijn wat ons betreft zó 2022, dus set 3 en 4 moesten gewonnen worden. Door een betere pass en veel goede aanvalskrachten kwamen we beter in ons spel en werd de 3e set met 25-19 gewonnen. Een tegenvaller was wel het uitvallen van onze libero Ines. Echter, gelukkig was daar Annerieke die met het shirtje binnenste buiten de libero-positie als vanouds goed heeft ingevuld.

Set 4 ging tot 19-19 gelijk op, maar door een goede serviceserie aan het einde gingen wij er met de winst vandoor! Eindstand 3-1, dus 4 punten in the pocket! En daarbij nog een speciaal bedankje naar het publiek!! Hoewel het door de libero van de tegenstander niet helemaal gewaardeerd werd, vonden wij jullie steun top!