De avond begon met een goede noot, dames 6 speelde om 21:30 in zaal 1. Met een interessante muziekkeuze (techno sea shanties) was de warming up begonnen. Het team van de avond bestond uit 8 geweldige dames. 6 speelsters, de geweldige Carmen (D5) die besloot ons te helpen, en de twee officiële cheerleaders van dames 6.

Bij een 01-10 achterstand voelden we ons verslagen, maar zoals onze oude coach Joep (G1) altijd zei "de eerste tien punten doen er niet toe". Het was maar de vraag of dat voor deze set ook zo was. Wat blijkt... dat was niet zo. Hoewel er een comeback werd gemaakt van 03-20 tot 10-21 was het een kwestie van tijd voordat de eerste set ons werd ontnomen. Met ons vertrouwen 6ft onder de grond was het tijd voor de tweede set.

Met positieve woorden van onze coach schudden we de negativiteit van ons af en begonnen we opnieuw aan onze zoektocht naar de overwinning. De punten gingen geleidelijk omhoog van 03-02 naar 08-10 we wisten onze voorsprong te behouden, maar de stand veranderde bij 14-14. Ook al vochten we ons terug, set nummer 2 eindigde met 22-25.

Ook al werd set drie met een grote marge verloren, het was een strijd, elk punt was een rally. De meiden begonnen moe te worden en zelfs het enthousiaste gejuich vanaf de zijlijn kon de energie niet meer omhoog krijgen.

Blijkbaar is "niets te verliezen" precies wat dames 6 nodig heeft, set 4 ging goed van start. Door de hele set aan de leiding te blijven, vochten we voor elk punt. Hoe verder we kwamen, hoe chagrijniger de tegenstander werd. De speelsters pakten elke bal, de coach gaf geweldige tips en de cheerleaders waren enthousiast als altijd. Set 4 was onze set. Met 25-20 zorgden we ervoor dat het geen 4-0 verlies werd. Het werd een kleine overwinning in een verloren strijd.