De wedstrijd op 30 maart 2023 was voor G5 op eerste gezicht niet een hele spannende wedstrijd. G5 stond tweede in de poule met kans om kampioen te worden en Hou stand stond op dat moment laatste in de poule. Gelukkig is dat nog wel zo gebleven voor G5. Met goede moed op de fiets naar de andere kant van Rotterdam, flinke tegenwind dus we waren al warm toen we aankwamen. De eerste set ging voorspoedig met een winst van 25-17. Het was even uitvogelen hoe zij speelde met maar twee mannen, de vorige keer was namelijk oktober. De tweede set begon G5 heel sterk met een flinke voorsprong. Een van ons stond aan de kant om de Instagram van Erasmus Volley bij te werken. Ergens midden in de set kantelde het spel, de tegenstander maakte punt na punt. G5 zou G5 niet zijn om hier direct weer wat aan te doen met een resultaat van 25-15 winst. De derde set was het spannendst. Met een achterstand van 14-19 toch een wissel gedaan die zich helemaal bewezen heeft met een winst van 25-22. De laatste set hebben we ze ook gelukkig helemaal ingemaakt met 25-10. Voor ons een belangrijk resultaat omdat we nu nog kans hebben op kampioenschap. Deze winst hebben we natuurlijk met een heerlijk gevierd met een heerlijk biertje bij Pardoen. Als we de wedstrijd van 6 april winnen dan maken we op 13 april kans op kampioenschap. Zien we jullie dan op de tribune?