Volleyballen tijdens je studie? Kom bij Erasmus Volley! 

Erasmus Volley is de studentenvolleybalvereniging van Rotterdam. Erasmus Volley is de ultieme vereniging waar je het meeste uit je tijd als student kan halen op zowel sportief als sociaal vlak.

Wat maakt ons anders?

Erasmus Volley geeft het beste van twee werelden! In tegenstelling tot reguliere volleybalverenigingen en studentenverenigingen bieden wij diverse leuke sportieve en sociale activiteiten aan. Enkele van deze evenementen zijn het Friends & Family Tournament en het International Tournament waarbij veel teams over de hele wereld een weekend in Rotterdam samenkomen met veel competitief volleybal en geweldige feesten. Naast deze toernooien organiseren we ook niet-volleybal gerelateerde evenementen zoals de BIER CANTUS, EV GALA en een weekendje weg!

EV is een heel diverse club als het om nationaliteiten gaat. We hebben leden van over de hele wereld, daarom is alles, van trainingen tot communicatie, tweetalig.

Donderdagavond = Erasmus Volley avond

Donderdagavond is de clubavond van Erasmus Volley! Op deze avond trainen alle recreatieteams of spelen ze een wedstrijd en ook spelen de reguliere teams hun thuiswedstrijden. Leden die geen training of wedstrijden hebben, kunnen de spelende teams ondersteunen. Na het volleyballen gaan we naar de lokale kroeg: Pardoen!

Enthousiast geworden?

Wil je lid worden? Bekijk dan de pagina lid worden om te lezen hoe je dat kunt realiseren.

Heb je meer vragen? Geen zorgen, bekijk gerust ook onze FAQ of neem contact op met onze technische commissie ([email protected])!