Volleyballen in je studententijd? Erasmus Volley!

Erasmus Volley is dé studentenvolleybalvereniging van Rotterdam. Voor alle studenten is Erasmus Volley de vereniging waar je op een sportieve en sociale manier het beste van je studententijd kunt maken.

Alle niveaus

Binnen Erasmus Volley wordt volleybal op alle niveaus aangeboden. Als je net begint met volleyballen of al jaren speelt, er is altijd een team wat bij je past. Het is bij ons mogelijk om zowel in de reguliere als in de recreatieve tak competitie te spelen.

In reguliere competitie komen drie herenteams (3e divisie, 1e klasse en 2e klasse) en vijf dames teams (promotieklasse, 2x 2e klasse en 2x 3e klasse) voor Erasmus Volley uit. Alle reguliere teams trainen op maandagavond. Daarnaast trainen heren 1 en dames 1 ook op woensdagavond.

Binnen Erasmus Volley is er ook een breed scala aan recreanten teams: 10 gemengde teams en vijf dames teams. Op bijna alle niveaus van de recreanten poules komen teams voor Erasmus Volley uit. Deze teams hebben hun trainingen en thuiswedstrijden op de donderdagavond. Uitwedstrijden kunnen op elke andere doordeweekse dag plaatsvinden, maar nooit in het weekend. 

De contributie voor de reguliere tak bedraagt €85,- en voor de recreatieve tak €40,-. Ook moet je een sportkaart aanschaffen van Erasmus Sport welke rond de €120,- zal kosten.

Donderdagavond = Erasmus Volley avond

De donderdagavond is dé verenigingsavond. Op deze avond hebben alle recreanten teams training of een wedstrijd en spelen de reguliere teams hun thuiswedstrijden. Leden die geen training of wedstrijd hebben, kunnen de spelende teams aanmoedigen. Na de wedstrijden gaan we met z’n allen naar de stamkroeg Pardoen.

Kennismaken?

Vanaf eind augustus tot begin september vinden er kennismakingstrainingen plaats. Tijdens deze trainingen kun je kennis maken met de vereniging en kan de technische commissie inschatten bij welk team jij het beste past. Wil je een keer een kijkje komen nemen op een kennismakingstraining, mail dan de secretaris!

We hopen je snel een keertje te zien!